Cześć,
potrzebuje dac możliwość dużej grupie osób zamówienia cichów z nadrukami (akcja ciuchów dla kibiców klubu)
#Mianowicie
Będę drukował koszulki i bluzy z nadrukiem. Będa to różne modele koszulek/bluz, w różnych kolorach i rozmiarach.
Ciuchy zamawiam ja sam, kwestia tylko tego typu, że muszę zebrać sporą liczbę różnych zamówień od różnych osób, a to wszystko chciałbym przeprowadzić w miarę wygodny sposób.
Nie chce mi się spędzać godzin na telefonie i facebooku w celu zebrania danych i zapisania w Excelu, bo zajmuje to sporo czasu, a akcja za jakiś czas się powtórzy - stąd szukam innego rozwiązania niż kontakt + excel.
Chciałbym zautomatyzować ten proces i dać możliwość użytkownikom szybkiego przeglądnięcia produktów oraz zamówienie konkretnych modeli. Tak aby każdy mógł sobie wejść, pooglądać, wybrać > zostawić zamówienie wraz z danymi kontaktowymi i dostać info odnośnie wpłaty.
Zamówienia, typu:
- 2 koszulki białej w rozmiarze L
- 1 koszulki czerwonej w rozmiarze L
- 1 koszulki czerwonej w rozmiarze XL
- 1 bluzy czerwonej z kapturem w rozmiarze XL.
Myślałem nad jakimś sklepem, tak aby mogli sobie wrzucić konkretne produkty do koszyka.
Może ktoś z was ma jakiś pomysł jak taką akcję sprawnie zorganizować?
Ew. jaki skrypt sklepu wykorzystać? Pod dotpaya i inne tego nie podepne bo nie współpracuję.