Skocz do zawartości


Zdjęcie

Xrumer rejestracja bez postów ?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 jasiowroc

jasiowroc

    Newbie

  • Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 grudzień 2012 - 16:46

Witam, mam problem z xr, robie tak że na początek rejestruje sie na stronach, a potem jeszcze raz na tych samych postuje, ale gdy chce zobaczyć wyniki postowania, to ich nie ma, poprostu tylko linki do stron i nic wiecej mimo tego ze pokazuje successful.
Z góry dziękuje

#2 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 13 grudzień 2012 - 17:30

Może masz słabe listy? Przy postowaniu xRumerem jest o wiele mniejsza skuteczność niż przy zakładaniu profili. Ile Ci profili zakłada? A może masz masz złe ustawienia? Napisz po kolei co i jak ustawiasz.

#3 ddaapp

ddaapp

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 492 postów
  • LocationRzeszów

Napisano 13 grudzień 2012 - 18:10

albo może na ustawieniach ogólnych postujesz fora które potrzebują modu?

#4 jasiowroc

jasiowroc

    Newbie

  • Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 grudzień 2012 - 18:20

Dziękuję za odpowiedź
Przy liście ok 7k linków zakłada mi poniżej 100 profili a successful jest tak ok 500, przy tym że na początek sprawdzam liste czy nie ma linków z blacklisty, następnie daje jeszcze raz tą samą liste linków tylko już żeby postował przez poprzednio zarejestrowanych użytkowników, i teraz mam successful 21 z tej listy po 2 kroku ale efektu nie widać gdy mam coś takiego :
przykład:
http://oldvladivosto...oard/add.php?s= Result: success;

albo

http://www.mumsoriginal.com/ Result: success;

sam widzisz a mam pasek ustawiony na
higher success rate, czyli max na prawo oprócz tego tylko to aby zapisywał top 500

z góry dziękuje za odpowiedź

#5 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 13 grudzień 2012 - 22:44

Jak dla mnie to albo słabe listy albo złe ustawienia. Napisz jak masz ustawione w Options/Advanced options.

#6 jasiowroc

jasiowroc

    Newbie

  • Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 14 grudzień 2012 - 15:56

http://s7.postimage....t7/settings.jpg
wrzucam link

#7 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 14 grudzień 2012 - 19:45

Nic nie odhaczaj tylko zaznacz po lewej drugą i szóstą pozycję i spróbuj ponownie. Obecnie masz zaznaczone jedynie na rejestrację profili bez postowania.

#8 jasiowroc

jasiowroc

    Newbie

  • Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 15 grudzień 2012 - 23:19

tak, a czy duża jest róznica pomiedzy postem a tylko rejestracją ?

#9 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 27 grudzień 2012 - 18:18

Bardzo duża.

1. Jak profil jest niewidoczny dla botów to jest bezwartościowy.
2. Posty są bardziej wartościowe i trudniejsze do ukrycia przed czujnym okiem moderatora.

#10 filip

filip

    BlackSeo

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 144 postów

Napisano 05 styczeń 2013 - 17:17

Jak masz rejestrację tylko ustawioną to lista success nie oznacza postów tylko rejestracje zakończone sukcesem. Przy postowaniu dopiero success oznacza ilość prawidłowo dodanych postów, chociaż też nie zawsze.

#11 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 05 styczeń 2013 - 22:08

Przy postowaniu Sukccess jest wynikiem mieszanym zakładania profili i postowania.

#12 filip

filip

    BlackSeo

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 144 postów

Napisano 06 styczeń 2013 - 11:49

Dokładnie i to trochę mnie denerwuje ponieważ jeśli puszczam posty chciałbym gotową listę z postami, a niestety po puszczeniu blasta później trzeba odsiewać.

#13 crashz

crashz

    Member

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 17 postów

Napisano 03 lipiec 2013 - 17:00

A powiedzcie mi jak odsiać posty od profili bo mam ten sam problem. Success : 18 tysięcy, przesiewam linkcheckerem szukając danej strony - 1800, jednak jak zagladam to głownie zalozone profile a postów kilka.

#14 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 03 lipiec 2013 - 21:25

Dodaj inny link na:
- website
- sygnaturkę
- posta

Wyszukaj tego linka lub dowolny ciąg znaków z posta np. sblinkcheckerem.

#15 crashz

crashz

    Member

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 17 postów

Napisano 04 lipiec 2013 - 10:15

Ale posty i sygnatury mam za kazdym wpisem inne. W moim poscie kazdy wyraz ma przynajmniej 8 synonimow wiec na podstawie postwo nie moge wyszukac
Na podstawie sygnatury rowniez
Probowalem na podstawie slów kluczowych jednak jakies bajki mi wynajduje

#16 kris_one

kris_one

    BlackHat

  • BlackHat
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisano 04 lipiec 2013 - 13:26

Może poszukaj po footprintach typu reply itp. Ewentualnie po tytule posta jeśli tworzysz a nie odpowiadasz.

#17 crashz

crashz

    Member

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 17 postów

Napisano 08 lipiec 2013 - 19:28

Po footprintach znajdzie mi wszystkie fora, natomiast posty tworze jak i odpowiadam. Nie mam już pomysłu. Znajduje mi jakieś śmieci. Nie wiem jak wyselekcjonować tylko wpisy.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 members, 0 guests, 0 anonymous users