Skocz do zawartości


Zdjęcie

DonLinkAge - aktualizacja


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#41 zoozool

zoozool

    Administrator

  • Administrator
  • 1368 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 09:27

https://dl.dropboxus...listy/punbb.txt

To co znalazł mi GSA jako punbb

#42 grzelak

grzelak

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 517 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 09:47

A dodaje ci coś do punbb? Mi jeszcze nic nie dodało a mam ponad 50 punbbów w bazie donka

#43 zoozool

zoozool

    Administrator

  • Administrator
  • 1368 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 09:50

1 profil na 70 a bazie, narazie detektor ma sporo roboty, a czrna lista monco obciąża serwer(mam 3x uruchomione bo tak by trwało to wieczność)

#44 grzelak

grzelak

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 517 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 09:59

a sprawdzałeś ten profil? bo mi zakłada tylko na tym: http://punbb.idforum.org/ ale z błedem i jest to forum do testów :P)

#45 zoozool

zoozool

    Administrator

  • Administrator
  • 1368 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 10:23

do tego forum prowadzi link
http://punbb.idforum...e.php?id=131914

#46 grzelak

grzelak

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 517 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 10:27

No to ja mam to samo czyli nic bo wyskakuje błąd.

Powiedz mi jak dobrze zoptymalizowac Donka? Jak masz ustawiony skrypt speed.php i liczbę cronów bo ja do składu i ładu z tym dojść nie mogę a donek chodzi mi na VPSie

#47 zoozool

zoozool

    Administrator

  • Administrator
  • 1368 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 10:49

http://chat.ps3pirata.com
tu założył poprawnie

detector mam na 50
odpalam 3x cron o 1 min (id=1, id=2, id=3)
Czarna lista 3x na min

Ale mam dedyka, i aktualnie mysql zżera 300% procka ;) a sam donek chodzi opornie fest, na raport linków czekam koło 5 min.

#48 BlackSEO

BlackSEO

    Advanced Member

  • Elita
  • PipPipPip
  • 6031 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 11:09

Zgadza się odkąd Weszła Czarna lista teraz jest Donek mocno obciążony. Pewnie u mnie ze trzy miesiące będzie mieliło te setki tysięcy adresów.
[pozycjonowanie.gif]

#49 grzelak

grzelak

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 517 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 11:48

http://chat.ps3pirata.com
tu założył poprawnie


do tego adresu co podałeś też mi założył prawnie. Obecnie mam 61 adresów i nic nie dodaje. Ciężka sprawa z tym

#50 krzyniolek

krzyniolek

    BlackHat

  • BlackHat
  • PipPipPip
  • 854 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 13:21

A lecą wam w ogóle captche z punbb?

#51 zoozool

zoozool

    Administrator

  • Administrator
  • 1368 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 13:25

antigate nie ruszony ;)

#52 krzyniolek

krzyniolek

    BlackHat

  • BlackHat
  • PipPipPip
  • 854 postów

Napisano 24 lipiec 2013 - 17:43

No bo moze śle do cs albo ocrdl?

#53 krzyniolek

krzyniolek

    BlackHat

  • BlackHat
  • PipPipPip
  • 854 postów

Napisano 26 lipiec 2013 - 22:47

Już przejechał donek sporą bazę for, ale ani jednego maila nie mam, capchy tez nie posłał - jak jest u Was - działa w ogóle zakładanie kont na forach?

#54 Witek

Witek

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 984 postów
  • LocationWrocław

Napisano 29 lipiec 2013 - 08:52

A pamiętałeś o nowych cronach?

#55 grzelak

grzelak

    Elita

  • Elita
  • PipPipPip
  • 517 postów

Napisano 29 lipiec 2013 - 10:32

U mnie na obecnej bazie 81 for punbb dodało tylko jeden.
Też nie zauwazyłem żadnych maili z rejestracją na skrzynce, mam do tego projektu podłaczone antigate. Recznie można założyć konto i wstawić adres url w profilach

#56 krzyniolek

krzyniolek

    BlackHat

  • BlackHat
  • PipPipPip
  • 854 postów

Napisano 29 lipiec 2013 - 10:54

Z tego co oka pisze na pio - to jest jeszcze ten moduł do sporej poprawki - więc chyba musimy poczekac aż bedzie działał właściwie.

#57 Nosti

Nosti

    BlackSeo

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 356 postów

Napisano 20 sierpień 2013 - 09:22

Zapaliło mi się, że jest aktualizacja dostępna. Zainstalował to ktoś?
Wywaliło się po instalacji, czy jakoś śmiga?
Jak czytałem na pio, to zwykle dopiero po siódmej aktualizacji do aktualizacji można przyjąć, że działa :}}

#58 zoozool

zoozool

    Administrator

  • Administrator
  • 1368 postów

Napisano 20 sierpień 2013 - 09:47

działa
i odpal upbase.php

#59 Nosti

Nosti

    BlackSeo

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 356 postów

Napisano 20 sierpień 2013 - 10:32

OK, dzięki. Jakby coś, to będzie na Ciebie (słaba pociecha...)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 members, 0 guests, 0 anonymous users